Lid Worden

Hoe word je lid?

Algemene informatie

Om lid te worden, ga je naar de site van TennisVlaanderen, naar de pagina van TC Peerdsbos. (Klik op deze link).

Hier heb je een overzicht van onze tarieven (om ze allemaal te zien klik je op de tekst die dit vermeld). Onze tarieven vind je ook op onze site op de pagina "Lidgeld".

Als je wenst over te gaan tot het inschrijven klik je op lid worden op de pagina van TennisVlaanderen, onder de tarieven.

Heb je toch een beetje hulp nodig dan kan je even naar volgend flimpje kijken. Filmpje

Ben je er dan nog niet uit, dan heb je hieronder een handleiding voor nieuwe leden en één voor bestaande leden van tennis Vlaanderen.

Hier nog 2 afbeeldingen plaatsen met een link.

Gelieve het volgende steeds duidelijk te vermelden:

Zeer belangrijk geef de gestructureerde mededeling in bij het overschrijven. Dan ben je zeker dat je inschrijving vlot verloopt.

We wensen nog even mee te geven dat in het lidgeld, verzekering & aansluiting bij Tennis Vlaanderen is inbegrepen.

Wij zijn een familieclub, dit wil zeggen dat we natuurlijk liefst hebben dat de ouders ook spelend lid zijn/worden. Wat van het uitoefenen van sport een aangenaam familie maakt.  Wil je eerst proberen, dan hebben we de start to tennis formule. Hier over vind je onder de tennisschool meer informatie.

Je ontvangt eerst een berekening in je mail, dan een goedgekeurde berekening met een overschrijvingsformulier. Als je dit binnen de termijn betaald (15 jan) dan zal dit in orde zijn. Anders kan het zijn dat je nog een vervolg ontvangt met het restsaldo. voor je effectief lid bent.

Lessen worden met Lode Lambaerts geregeld en gestort op onderstaande rekening, De tarieven hiervan vind je ook onder het menu Tennischool.

Rekening lessen:BE21 7310 1525 1203 Dit is een nieuw rekening nr !!!

Alvast bedankt voor je interesse.

We zien jullie weldra op de club.