Inschrijven tennislessen volwassenen

Geef hier je geboorte datum in.
Bent u niet ingelogd, dan vragen we om uw e-mail adres in te geven. Zo kunnen we u bereiken, mochten er nog vragen zijn of om de planning van uw lessen door te geven.
Maak uw keuze uit volgende lessen.
Geef uren op dat je beschikbaar kan zijn voor les. Minimum drie keuzes aangeven
Voor Start To Tennis hebben de leden die voorrang omdat zij aangesloten leden zijn. Hier kan je alvast meegeven wanneer je zou kunnen. Vul maximaal in wanneer je kan voor deze lessen. Dan is het eenvoudiger om een gezamenlijk moment te vinden voor alle starters. Het kan zijn dat er op het moment van de planning nog andere uren bijkomen maar dat wordt dan direct gecommuniceerd.
Geef hier je mogelijke voorkeurdagen voor je privé les.
Mogelijke uren voor de interclub training. We hebben de jeugd schrijft in via jeugd lessen. Dames hebben we bij voorkeur op het eerste uur gezet. De heren het volgende uur. dit is een voor stel. Voor homogene groepen. Groepen zijn 3 of 4 spelers.
Geef hier de uren dat je zou kunnen sparren met
Graag hadden we ook uw gsm nr voor het geval we u snel dienen te bereiken.
Hier kan je nog eventuele opmerkingen of vragen meegeven waar je mee zit.